Echipamentul medical folosit in cabinetul nostru este dezinfectat frecvent. Cabinetul medical Dr. Bolohan este dotat cu dezinfectant pentru pacienti si isi ia toate masurile de prevedere pentru ca vizita dumneavoastra sa fie cat mai sigura si confortabila. Astfel la intrarea in cabinet vi se verifica temperatura si vi se pune la dispozitie dezinfectant.

Rugamintea noastra este ca atunci cand veniti la cabinet sa aveti masca purtata corect, sa acopere atat gura, cat si nasul pentru siguranta tuturor persoanelor cu care intrati in contact.
Asiguram responsabil igiena tuturor spatiilor ce tin de cabinet si buna functionare a consultatiilor si investigatiilor imagistice in conditii de siguranta.

Se va permite accesul in cabinet doar a persoanei care urmeaza sa fie supusa investigatiei, cu exceptia situatiilor speciale: copii, persoane dependente, caz in care se va limita accesul la o singura persoana care sa insoteasca pacientul.

Masurile de siguranta, aplicate in cabinetul medical Doctor Bolohan precum aerisirea frecventa a spatiului si dezinfectarea riguroasa a suprafetelor sunt menite sa protejeze atat pacientii, cat si personalul medical care are grija de sanatatea dumneavoastra.

Aveti nevoie de o programare? Iata datele noastre de contact:

Cabinet medical Dr. Mihaela Bolohan

Str. Pravat nr.12, Sect.6, Bucuresti
in incinta fostei Policlinici Drumul Taberei 34
0758.980.239 Tel. CABINET
cabinet [at] doctor-bolohan.ro

Programul cabinetului
Luni, Miercuri, Vineri: 14:00 – 18:00
Marti, Joi: 8:00 – 13:00